marime text:

Rapit din greseala! A fost ridicat de pe strada si aruncat in portbagaj, dupa ce a fost confundat

Rapit din greseala! Un tanar de 23 de ani din judetul Iasi a trait spaima vietii lui, cand s-a pomenit saltat la propriu de pe drum de trei indivizi si azvarlit in portbagajul unei masini, fara nici cea mai mica explicatie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce masina a rulat cativa kilometri, necunoscutii i-au cerut scuze barbatului si chiar l-au dus inapoi in locul de unde il luasera pe sus. Facusera o confuzie si de fapt cautau pe altcineva.

Totul s-a intamplat in comuna  Biviolari. Tanarul de 21 de ani si tatal sau au venit dintr-o localitate vecina in cautarea unui barbat cu care bunicul baiatului se certase. Nu ii stiau insa decat semnalmentele. Cand au ajuns in sat, au dat nas in nas cu un individ care era pe un moped. Convinsi ca este persoana cautata, tanarul de 21 de ani si doi prieteni l-au blocat si l-au bagat cu forta in portbagaj.

Dupa minute bune de mers, s-au mai uitat inca o data la cel pe care il luasera pe sus si si-au dat seama ca au facut o confuzie. Asa ca si-au cerut politicos scuze si chiar l-au dus pe barbat inapoi, in comuna.

La finalul aventurii, cei trei tineri au fost arestati pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Ei le-au povestit procurorilor ca vroiau sa il duca pe barbat in fata bunicului ca sa il sperie, nu sa ii faca vreun rau. Asta nu ii va scapa insa de pedeapsa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu