marime text:

Raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Doi barbati din judetul Alba au ajuns, joi, la spitalul din Zlatna, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren automotor, intrucat soferul autoturismului nu se asigurase la o trecere la nivel cu calea ferata.
Raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren
Accidentul s-a produs din cauza soferului autoturismului, care nu s-a asigurat la o trecere de cale ferata aflata la iesirea din orasul Zlatna, moment in care masina a fost lovita in plin de un tren automotor care transporta persoane pe ruta Alba Iulia - Zlatna.
 
In urma impactului, autoturismul Dacia a fost distrus aproape in intregime, insa cei doi barbati din masina au scapat cu viata.
 
Ei au fost transportati la spitalul din Zlatna pentru a primi ingrijiri medicale. Potrivit medicilor, in stare mai grava este soferul masinii, care a suferit o fractura de calota craniana.
 
In urma accidentului, trenul automotor a fost avariat usor, dar a putut sa isi continue deplasarea. In momentul accidentului, automotorul transporta cativa pasageri, insa niciunul dintre acestia nu a fost ranit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu