marime text:

Ramai ca la dentist! Asistenta la un cabinet stomatologic, traficanta de tigari!

O asistenta de la un cabinet stomatologic din judetul Maramures s-a gandit sa isi mareasca veniturile si s-a apucat de trafic cu tigari, in timpul liber. Politistii de frontiera au filat-o si cand au pornit pe urmele ei, tanara a apasat si mai tare acceleratia, sperand ca scapa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanara de 27 de ani a fost somata sa opreasca in trafic de politistii de frontiera, in orasul Sighetul Marmatiei. Femeia a refuzat sa traga pe dreapta si a pornit intr o goanna nebuna pe strazi. A lovit si doua masini parcate regulamantar. Intr-un final, mai multi politisti i-au blocat traseul si astfel au reusit o opreasca.

Banuiala lor s-a confirmat cand pe bancheta din spate au gasit peste 5.000 de pachete de tigari din Ucraina. Desi tanara a incercat sa se apere si a spus ca le-a gasit pe marginea drumului, oamenii legii au retinut-o pentru audieri.

Valoarea tigarilor se ridica la peste 7.500 de euro, iar femeia a facut rost de ele cu ajutorul complicilor din Ucraina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu