marime text:

Rafuiala ca-n Vestul Salbatic, intre hotii de fier vechi si agentii de paza!

Scene violente, vineri dupa amiaza, langa calea ferata care duce spre Portul Constanta. Mai multi indivizi au vrut sa dea atacul la un tren de marfa, dar au fost surprinsi de agentii de paza de acolo si a izbucnit o rafuiala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Paznicii spun ca au fost atacati cu pietre si s-au vazut nevoiti sa foloseasca gazele lacrimogene, ca sa ii potoleasca pe hoti. Dar acestia din urma sustin ca s-a tras asupra lor cu pistoale cu bile de cauciuc.

Doi agenti de paza au fost nimeriti de pietrele aruncate de hoti si au fost la spital, pentru ingrijiri. In cealalta tabara sunt tot doi raniti, care sustin ca au fost atinsi de bilele de cauciuc trase de agenti. Ciudat este totusi ca ei nu au vrut sa mearga la spital.

Cand si-au dat seama ca trenul este atacat de hoti, agentii de paza au solicitat si sprijinul politistilor. Pana la sosirea oamenilor legi insa, scandalul era pe sfarsite.

Politistii au aflat de la paznici ca hotii si-au planificat din timp lovitura. Au pus o caruta pe calea ferata, pentru a-l obliga pe mecanicul locomotivei sa opreasca garnitura incarcata cu fier vechi. Au reusit sa descarce mai multe bucati de fier, pana cand au fost descoperiti si a inceput scandalul.

Cazul a fost preluat acum de politisti, care ii cerceteaza pe toti cei implicati. Si pe suspectii de furt, si pe agentii care i-au oprit.

Politistii sustin ca zona in care s-a petrecut scandalul este cunoscuta pentru numarul mare de atacuri pe care hotii le dau asupra trenurilor de marfa ce se indreapta spre Portul Constanta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu**** tigani (2010-09-18 10:01:27)
****** ****** in gura acum va dati loviti vezi doamne au tras aia in voi.pai ****** ****** in gura mereu furati jegosii dreaq si dupa aia va dati loviti ca voi sunteti cuminti si **** mea.sa ma *** pe crucea la copiii vostri si pe familia voastra.tuva ****** in gura
raspunde »
Catalin (2010-09-18 03:06:12)
Pai ce ati vrea sa va faca daca ati mers la furat ? Numai de asta sunteti buni.
raspunde »