marime text:

Radio-pirat care difuza manele pe frecventele ambulantei si politiei, inchis de "mascati"!

De la politisti, pentru suspectii cu veleitati de DJ, dosare penale si acuzatii serioase. O astfel de dedicatie putea fi auzita vineri, la un radio-pirat care emitea in Bucuresti. Anchetatorii au hotarat sa mearga in studioul din apartament, cand au observat ca tinerii anunta melodii, inclusiv pe frecventele politiei sau ale ambulantei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.DJ FM era un post pirat de radio care emite in Capitala de luni intregi. Ascultatorii nu banuiau, probabil, ca cei pe care ii sunau ca sa dea dedicatii emit ilegal. Cand semnalul radio a interferat cu frecventele unor institutii publice, au intrat in alerta cei de la Serviciul de Telecomunicatii.

Tanarul in casa caruia au intrat politistii a recunosct imediat ca este un pirat al undelor. Alti doi amici comiteau aceeasi ilegalitate.

Iubitorii de manele nu mai gasesc DJ FM pe aparatele de radio, iar suspectii s-au ales cu dosare penale. De la inceputul anului, in toata tara au fost descoperite zeci de posturi de radio pirat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu