marime text:

Radarul cu laser de pe A1 a facut primele "victime": un sofer a fost prins cu 225 km/h!

Spaima vitezomanilor s-a instalat joi seara, la kilometrul 110, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti! Este vorba despre pistolul cu laser, un aparat ultra-performant, pe care politistii l-au folosit in cadrul unei actiuni de amploare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toti soferii au fost verificati, iar unul dintre ei a stabilit si un record - zbura pe sosea cu 225 de kilometri la ora. Este cea mai mare viteza cu care a fost prins un conducator auto, pe A1, de la inceputul acestui an. 

Partener de nadejde al politistilor de la Rutiera, radarul cu laser "prinde" tot ce misca, de la 1.200 de metri distanta. Asa ca soferii nu mai au cum sa scape de acest ochi vigilent.

Cel care rula cu 225 de kilometri la ora a vrut sa castige, spune el, o cursa, dar a ramas fara permis pentru trei luni. Iar daca se gandeste sa conteste in instanta sanctiunea, n-are prea multe sanse de castig, sustin agentii.

Aparatul a surprins si alti soferi care au uitat sa mai ia piciorul de pe acceleratie. Unii au primit amuzati sanctiunile.

Printre cei opriti de politisti pentru control s-a numarat si fostul finantator al echipei FC Arges, Cornel Penescu. A avut insa noroc. In 2008, in schimb, abia daca l-a zarit pe agentul care-i facea semne sa traga pe dreapta.

Actiunea de amploare de pe A1, la care au participat zeci de politisti, dar si inspectori de la ARR, RAR, CNADR, reprezentanti de la Garda Financiara ori ofiteri Antidrog, a durat sase ore.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu