marime text:

Putea sa salveze o fata de 14 ani de la viol, dar a preferat sa o batjocoreasca si el!

La numai 14 ani, o biata fata din judetul Botosani a avut teribilul ghinion sa fie la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Doi indivizi au luat-o pe sus de pe drum si au dus-o cu forta la o stana, unde a fost sechestrata si violata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima se indrepta spre casa unei prietene, cand cei doi barbati s-au apropiat de ea cu caruta si au indemnat-o sa urce. Cand s-au vazut refuzati, au sarit pe ea si au luat-o cu forta. Unul i-a acoperit gura ca sa nu poata tipa si au dus-o asa pana la stana.

Fata si agresorii se stiau din vedere, de prin sat, dar nu-si vorbisera niciodata, iar acum ea a avut nesansa sa le iasa in cale barbatilor in momentul in care erau pusi pe rele. Cu mintile tulburi, cei doi au dus-o la stana la care lucrau si desi s-au intalnit cu proprietarul acolo, acesta nu i-a impiedicat sa-si bata joc de ea, dimpotriva. Chiar el a fost unul dintre cei care au violat-o pe fata.

Degeaba le-a cerut ea indurare - indivizii nu s-au oprit decat atunci cand au fost invinsi de bautura si de nesomn. Fata a reusit sa fuga atunci, numai ea stie cum si dimineata le-a povestit totul politistilor.

Pentru ca au batjocorit-o si sechestrat-o pe adolescenta, suspectii risca sa infunde puscaria.

Copila va fi consiliata acum de un psiholog, care va incerca sa o ajute sa uite aceasta experienta cumplita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu