marime text:

Pusti de 18 ani, parasit de iubita: "Te-am filmat in timp ce faceam sex si daca nu-mi dai bani, arat la tot satul"

Si-a filmat iubita minora in timpul unor scene pasionale. Iar cand s-au despartit i-a cerut bani ca sa nu arate la tot satul imaginile.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.E ispava unui tanar de 18 ani din localitatea vasluiana Iana, caruia politistii barladeni i-au organizat un flagrant. I-au pus catusele tocmai cand primea 300 de lei de la fata de 17 ani, fara sa stie ca procurorii au marcat pe bancnote "santaj".

Suparat ca prietena l-a parasit, tanarul s-a gandit ca nu ar fi rau sa se aleaga macar cu niste bani din toata povestea. I-a spus fetei ca a filmat-o cu mobilul in timpul unor scene fierbinti si ca o va compromite aratand imaginile la tot satul, daca nu ii da 300 de lei si o cartela de telefon.
 
Fata s-a dus insa la politie, iar procurorii au organizat flagrantul. Anchetatorii nu au gasit in telefonul baiatului nici o inregistrare compromitatoare, dar asta nu inseamna ca n-a existat, si nici nu exclude santajul care ii poate aduce tanarului 7 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu