marime text:

Pusti de 18 ani, parasit de iubita: "Te-am filmat in timp ce faceam sex si daca nu-mi dai bani, arat la tot satul"

Si-a filmat iubita minora in timpul unor scene pasionale. Iar cand s-au despartit i-a cerut bani ca sa nu arate la tot satul imaginile.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.E ispava unui tanar de 18 ani din localitatea vasluiana Iana, caruia politistii barladeni i-au organizat un flagrant. I-au pus catusele tocmai cand primea 300 de lei de la fata de 17 ani, fara sa stie ca procurorii au marcat pe bancnote "santaj".

Suparat ca prietena l-a parasit, tanarul s-a gandit ca nu ar fi rau sa se aleaga macar cu niste bani din toata povestea. I-a spus fetei ca a filmat-o cu mobilul in timpul unor scene fierbinti si ca o va compromite aratand imaginile la tot satul, daca nu ii da 300 de lei si o cartela de telefon.
 
Fata s-a dus insa la politie, iar procurorii au organizat flagrantul. Anchetatorii nu au gasit in telefonul baiatului nici o inregistrare compromitatoare, dar asta nu inseamna ca n-a existat, si nici nu exclude santajul care ii poate aduce tanarului 7 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuCosmin (2011-04-21 20:55:55)
Are "Vacanta Mare" ce regiza....mare e 'grãdina' Pãmântului...dar de ce se întâmplã toate astea în România ?........... ...Incident sau Depravare ? Copil prost ..?! sau, crescând mare ?! Dau vina pe lipsa de bani...dau vina pe lipsa de educatie...dau vina pe lipsa de atitudine ptr. toti cei care sunt responsabili....dau vina pe lipsa de..........si lista continuã(slc) ; Acum stau si mã gândesc...: dacã acest copil avea o situatie si o stare materialã mai..... ,de a vedea viata mult mai rezonabil cum e datã sã fie conceputã.....mai era la fel ? încercati sã le pozitionati un stil de viatã mai bun....TV-ul si toate astea îi pot duce spre lucruri de toate formele si culorile si ....toate toate..;))...însã dacã îi seduceti cu jocuri logice si ia-ti îndruma spre lucruri si fapte bune....vã pot fi de folos pe mai târziu...iar dacã la o vârstã de 25 de ani...gândeste la fel...atunci, înseamnã cã în viatzã au fost zile când iau "shokat" atentia asupra unor chestii pe care le-a ..auzit sau vãzut ! uneori gãsesti persoane care nu vor sã facã asta...însã sunt pasionati de o acea scânteie...totul e o logicã de viatã si în felul care îti feresti "mezzzziinu" :De astfel de fenomene sau 'strategii'...uneori pot devenii jocuri mult mai brutal amãnuntite !..........Ähîm....iar ptr. cei care peste noapte vã credeti mari cetãteni ai oraselor :....aveti norocul de a fi în viatzã prin sudoarea celor care încã mai are onoarea de a fi Tãran si a muncii câmpul...(grâne) ,Mâncare ,Carne..tot de la ei ....gândeste-te cã ziua de azi nu e la fel ca si cea de mâine....gândeste-te la ce ai mâncat ieri...fi multumit azi...cã mâine poate no sã aveti nici atât...Nu trebuie sã te gândesti cã trebuie sã fi Ortodox ori Catolic ori vreo altã sectã...trebuie sã crezi cã în viatã esti menit sã o vizitezi ptr. 1,o singurã oarã si încã bem cu totii aceiasi apã !...de ce sã nu fi mândru de faptele pe care le faci ? Mai mult respect cred k se poate !...chiar si dacã locuiti ..buh printr-e blocuri.Probabil cã sunt persoane care nu meritã sã fie judecate..ci respectate si sprijinite cu vorbe care ajutã la ceva.....mãcar atât ! Peace World ! ...
raspunde »
ocna`s pervert (2011-04-21 15:23:19)
da taranii aia au cu ce FILMA??? Si mai rau ,nespalatii aia fac sex?? WOOOW ba esti proooossstttt :))))))))
raspunde »
yani (2011-04-21 14:30:08)
Eh... daca a apelat la politie inseamna ca era adevarata faza, totusi a trasnit-o omu... Acuma sa vedem cum demonstreaza ea ca a trasnit-o..\ Cred ca scapa omu de parnaie, n-au cum demonstra gaborii nimik ...
raspunde »
silviu (2011-04-21 12:13:46)
AUREL TAMAS =))
raspunde »
... (2011-04-21 11:31:05)
tarani idioti :)) si pt geo: invata dracului sa scrii corect inainte sa postezi, agramatule
raspunde »
geo (2011-04-21 10:25:50)
Nemernicu draku!Vrei bani dute draku ji munceste nu la-ntins mana.
raspunde »