marime text:

Pur si simplu un MONSTRU - a violat un copil de doar 3 ani!

Un baietel de trei ani si jumatate din judetul Constanta a fost mutilat fizic si sufleteste de un muncitor de 30 de ani care l-a violat. Mama copilului l-a dat imediat pe mana legii si chiar in aceste momente magistratii decid daca il aresteaza sau nu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baietelul locuieste impreuna cu mama si cei 3 frati ai sai in incinta unei ferme din localitatea Murfatlar. Acolo, stau  si cativa zilieri, printre care si barbatul de 30 de ani de loc din Hunedoara. A pandit un moment in care mama copiilor nu era acasa si a abuzat de cel mic. Chiar de la baietel a afalt apoi femeia toata povestea si a anuntat imediat politia. Oamenii legii l-au dus pe copil la medicii legisti care au confirmat abuzul.

Vecinilor nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Il stiau pe agresor drept un tanar serios insa acum il condamna cu toata puterea.

Colegii de munca ai barbatului sunt insa convinsi ca totul a fost pus la cale de mama baietelului care ar vrea astfel sa obtina bani de la tanarul acuzat.

Politistii sunt insa de alta parere si au sesizat si Directia pentru protectia copilului ca sa-l ajute cumva pe baiat.

Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca sa stea pana la 14 ani dupa gratii pentru viol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu