marime text:

Prostituata omorata in Timisoara, dupa o cearta cu doi barbati. Femeia avea un copil

Descoperire macabra la marginea orasului Timisoara. O prostituata a fost gasita moarta, duminica noapte, pe o alee de la iesirea din oras. Doi trecatori au vazut-o zacand la marginea drumului si au dat alarma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Urmele de violenta de pe trupul femeii par sa indice ca a fost victima unei crime.

Putin dupa miezul noptii, doi barbati care treceau prin zona cu masina au oprit la vederea unei femeie zacand pe marginea drumului.

Paznicul unei firme din apropiere spune ca a auzit o cearta intre o femeie si doi barbati.

Femeia de 42 de ani figura in evidentele politistilor ca avand mai multe amenzi pentru prostitutie. In plus, zona este cunoscuta in oras ca fiind frecventata de prostituate. Potrivit anchetatorilor, femeia practica aceasta meserie de ani buni si avea un copil.

Cand au gasit-o cei doi barbati, mai sufla inca, dar s-a stins pana sa vina ambulanta. Urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca, dupa necropsie, cum a fost omorata.

De asemenea, criminalistii au verificat centimetru cu centimetru zona, pentru a gasi indicii care sa-i conduca la prinderea ucigasilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu