marime text:

Proprietara unui magazin a urmarit de-acasa cum angajata ei era atacata cu cutitul!

Scene dure intr-un supermarket din Iasi. O casiera in varsta de 20 de ani a fost atacata cu cutitul de un individ care a incercat sa o jefuiasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum fata nu s-a pierdut cu firea, s-a luptat cu agresorul si a reusit sa apese si butonul de panica. In acel moment barbatul s-a facut nevazut.

Totul s-a petrecut miercuri seara, aproape de ora inchiderii, iar martora la intreaga intamplare a fost proprietara  magazinului. Femeia era acasa in fata calculatorului si urmarea camerele de supraveghere, cand a vazut cum barbatul se napusteste asupra tinerei.

Inghetata de spaima, a urmarit lupta dintre cei doi si cand a vazut ca fata a scapat teafara a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

Cateva minute mai tarziu, la magazin, au sosit agentii firmei de paza si politistii, dar nu au reusit sa-l mai prinda pe barbat. 

Casiera nu a putut sa le spuna mare lucru despre atacator, dar exclude ca individul sa fi fost drogat.

Barbatul a intrat in magazin sub pretextul ca vrea sa cumpere o paine. N-a avut bani sa o plateasca si i-a spus angajatei ca se intoarce peste cateva minute. Cel mai probabil a stat afara la panda si cand s-a asigurat ca nu mai era nimeni in magazin a intrat din nou si a atacat-o.

Cel mai probabil, barbatul nu si-a dat seama ca magazinul este supravegheat video, pentru ca nu si-a acoperit fata. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere politistii incearca acum sa-l identifice.

Ca sa evite astfel de situatii pe viitor, proprietara magazinului spune ca de acum in tura de seara vor lucra cate doua angajate.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu