marime text:

Profesorul filmat in timp ce facea propuneri indecente unei studente risca inchisoarea!

Inspectoratul de Politie Cluj si o comisie speciala a Facultatii de Stiinte Economice ii strica de astazi socotelile profesorului de matematica implicat intr-un urias scandal sexual.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel mai probabil, dascalul in varsta de 61 de ani, cercetat acum pentru hartuire, nu va mai preda niciodata acolo. Se intampla dupa ce a fost filmat intr-o camera de camin, cerandu-i unei studente favoruri intime, ca sa ii dea nota de trecere.

"Era un obicei", sustin tot mai multi tineri, care au fost la cursurile celui considerat un invatator stralucit.

Ilie Parpucea, profesor doctor in statistica si matematica, a fost chemat miercuri pentru explicatii de colegii de la Facultatea de Stiinte Economice. Cum a ajuns intr-o asemenea ipostaza cu o studenta, intr-o camera de camin, au vrut sa stie. Fata cu pricina a fost picata de cinci ori la examenul dascalului si ajunsa in biroul sau pentru discutii pe aceasta tema, i-a aflat planurile.

Deocamdata, Papurcea a fost scos din toate comisiile de la examene de licenta sau masterat.

Femeia care administreaza caminul studentesc unde domnul Parpucea avea rezervata o camera a decis de bunavoie sa renunte la post.

Ilie Parpucea a terminat Facultatea de Matematica chiar la universitatea Babes Bolyai, scena scandalului. Apoi a ramas in sistemul de invatamant ca analist programator, iar din 1996 a ajuns sa predea la Facultatea de Stiinte Economice. Casatorit si cu un fiu de 26 de ani, este cunoscut ca un profesor de prestigiu. Studentii sustin insa ca ii cunosc bine si o alta fata.

Profesorul Parpucea risca acum inclusiv inchisoarea, pentru hartuire sexuala. Legea prevede amenda penala ori puscarie de la trei luni la 2 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu