marime text:

Procurorii l-au adus in pragul disperarii! Cei care l-au batut cu bestialitate scapa fara o zi de inchisoare

Un barbat din Arges a tinut mortis joi sa-si faca auzita problema. Asa ca s-a urcat pe un stalp din fata Palatului Parlamentului, in semn de protest ca organele de ancheta nu i-ar fi facut dreptate. Ba mai mult, sustine omul, incearca sa ii faca scapati pe vinovati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul sustine ca in 2003, a fost atacat pe strada de cativa indivizi, printre care si un consilier local. A fost lovit in cap cu o bata de baseball si desi si-a pierdut cunostinta, atacatorii l-au dus intr-o curte au continuat sa il loveasca.

Totul drept pedeapsa, sustine barbatul, pentru o tentativa de furt. Loviturile au fost atat de puternice, incat victima a avut nevoie de o operatie la cap, multe zile de spitalizare si tratament pentru a-si reveni. Potrivit legii, fapta s-a incadrat la infractiunea de tentativa de omor, pedepsita cu pana la 15 ani de inchisoare.

Evident, atunci cand si-a mai revenit, omul a depus o plangere la politie. A urmat o ancheta pe parcursul careia, surprinzator, cauza a fost disjunsa in doua dosare distincte: unul pentru lipsire de libertate, adica pentru momentul in care atacatorii l-au dus intr-o curte si l-au sechestrat practic pentru cateva minute si celalalt, pentru tentativa de omor.

Pentru prima infractiune, autorii au fost condamnati la 4 ani de inchisoare cu suspendare. Pentru cea de-a doua, dosarul a ramas undeva intr-un sertar, plimbat intre politisti si procurori. Din diverse motive, ancheta nu s-a incheiat nici pana astazi, dupa 8 ani de zile.

Asa se face ca victima a constatat ca peste doua saptamini, dosarul de tentativa de omor se inchide - fapta se prescrie. De disperare, s-a urcat pe un stalp, in fata Palatului Parlamentului. A protestat ca sa atraga atentia ca se intampla un abuz. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu