marime text:

Prinsi la furat, hotii au gonit cu 150 km/h, intr-un microbuz condus de un sofer incepator!

Nici macar focurile de arma trase de politisti nu i-au speriat pe patru tineri din Galati, pusi pe capatuiala. Cu un tupeu fantastic, indivizii - veniti la furat de motoare electrice din depozitul unei asociatii agricole - au pus pe jar cateva echipaje.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei patru au sarit imediat in masina si fara sa tina cont de somatiile politistilor, au gonit prin oras cu oamenii legii pe urmele lor. Nici cand politistii de frontiera au tras zece focuri de avertisment, in plan vertical, si doua in directia microbuzului, soferul nu a oprit.

Abia cand o alta masina a oamenilor legii i-a taiat calea, a calcat pedala de frana. Politistii spun ca soferul microbuzului gonea cu 140 -150 de kilometri la ora si e mare minune ca nu a provocat vreun accident in trafic, mai ales ca este incepator.

Toti patru s-au ales cu dosar penal, asa ca dupa aceasta cursa cu 150 de kilometri la ora, infractorii si-ar putea trage sufletul in celula.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu