marime text:

Prinsi dupa ce au impuscat in cap o casiera in Romania si au executat un martor in Ungaria!

Un roman de etnie maghiara din Codlea si o tanara din Ungaria, care fac parte dintr-un grup de persoane arestate in Ungaria pentru omor, sunt principalii suspecti in cazul unui jaf armat petrecut la Hunedoara in 2007, cand o casiera a fost impuscata in cap.
Prinsi dupa ce au impuscat in cap o casiera in Romania si au executat un martor in Ungaria!

Potrivit anchetatorilor, pricipalii suspecti in cazul unui jaf armat care a avut loc in 17 decembrie 2007 la o casa de schimb valutar din centrul municipiului Hunedoara au fost arestati, la sfarsitul lunii trecute, in Ungaria, pentru omoruri savarsite pe teritoriul acestei tari.

"Este vorba despre un tanar din Codlea, roman de origine maghiara, si de o tanara din Ungaria. Ambii au pana in 30 de ani, arestati pentru jaf armat in Ungaria si sunt banuiti ca ar fi comis si jaful de la Hunedoara, in timpul caruia a fost impuscata casiera care, din fericire, a scapat cu viata. Suntem in legatura cu Politia din Ungaria si facem schimb de informatii si de probe pentru a stabili daca e vorba despre aceleasi persoane. Din cate am inteles, cei doi au fost arestati impreuna cu alte persoane dupa ce au comis jafuri similare in Ungaria si au executat un martor care i-ar fi putut identifica", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax procurorul criminalist Dorel Herban, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, care coordoneaza ancheta in cazul jafului de la Hunedoara.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Judeteana Hunedoara, pentru identificarea suspectilor, politistii hunedoreni au desfasurat activitati investigative complexe, cu sprijinul ofiterilor din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

In urma cooperarii internationale, s-a stabilit ca doua persoane, Sandor V., de 29 de ani, din judetul Brasov, stabilit in Ungaria de aproximativ opt ani, si Emese T., cetatean maghiar, de 24 de ani, cu domiciliul in Ungaria, arestati de autoritatile maghiare pentru savarsirea unor infractiuni de omor pe teritoriul Ungariei, sunt suspectati de comiterea talhariei de la Hunedoara.

Impotriva celor doi suspecti, Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara a inceput urmarirea penala pentru tentativa de omor deosebit de grav si talharie.

Un jaf armat a avut loc, in 17 decembrie 2007, la o casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara. in momentul cand casiera unitatii, care era singura, scotea bunurile din geanta, in casa de amanet au intrat doua persoane, un barbat si o femeie. Barbatul a scos un pistol si a impuscat-o pe tanara in cap, apoi a luat geanta diplomat si a fugit impreuna cu femeia care il insotea. Potrivit politistilor, cei doi ar fi fugit cu o masina. Angajata casei de amanet apucase sa declanseze alarma, iar in zona au ajuns reprezentantii unei firme de paza, care au gasit-o pe tanara intr-o balta de sange si au chemat ambulanta pentru a o duce la spital.

Victima, pe atunci in varsta de 22 de ani, a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, la sectia de terapie intensiva, apoi transportata la Spitalul Militar din Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu