marime text:

Prins de radar, pe autostrada A1, la volanul unei masini de lux furate din strainatate

Un sofer a fost prins, sambata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, circuland cu viteza de 160 de kilometri la ora, politistii constatand ulterior ca autoturismul Mercedes figura ca fiind furat din Italia in anul 2009.
Prins de radar, pe autostrada A1, la volanul unei masini de lux furate din strainatate
Potrivit reprezentantilor Politiei A 1, soferul masinii circula pe banda a doua a autostrazii, dinspre Pitesti spre Bucuresti, iar la kilometrul 37 aparatul radar a inregistrat o viteza de 160 de kilometri la ora.
 
"Masina a fost inregistrata de aparatul radar la kilometrul 34 si oprita la kilometru 28, iar in momentul in care a avut loc identificarea soferului si a documentelor autoturismului s-a constatat ca acesta figureaza ca furat din anul 2009, din Italia. S-au verificat actele si s-a constatat ca masina, un Mercedes CLS, are numere false, iar certificatul de inmatriculare este fals. La volanul masinii era un barbat in varsta de 33 de ani, din Bucuresti, care a declarat ca a cumparat masina de la o persoana, cu 25.000 de euro", a declarat seful Politiei A 1, comisar sef Emilian Buican.
 
Pentru incalcarea limitei de viteza, soferul risca o amenda de pana la 300 de lei si trei puncte de penalizare, iar pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si avand montate numere false de inmatriculare soferul risca o pedeapsa cu inchisoarea intre sase luni si doi ani. Barbatului i-a fost retinut permisul de conducere pana la definitivarea cercetarilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu