marime text:

Primarul unei comune din Dambovita, acuzat de agresiune de secretar!

Secretarul primariei comunei dambovitene Ocnita il acuza pe primarul localitatii ca l-a lovit vineri, agresiunea avand loc, conform declaratiilor victimei, in biroul edilului.
Primarul unei comune din Dambovita, acuzat de agresiune de secretar!
Secretarul primariei, Gheorghe Badicioiu, a sunat la Serviciul Unic de Urgenta 112 reclamand ca a fost lovit in cladirea primariei din localitate de catre primarul Viorel Cismaru. "Am luat act de cele sesizate prin Serviciul Unic de Urgenta 112 si am intocmit actele premergatoare ale cercetarilor, urmand sa declinam competenta in acest caz catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria din Moreni, care vor continua ancheta urmand a da solutie penala", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, inspectorul Ioana Preda.
 
Secretarul primariei, Gheorghe Badicioiu, care are o vanataie pe mana dreapta si o zgarietura pe obrazul stang, a declarat ca a fost lovit cu pumnul si zgariat intr-un moment in care in biroul edilului sef, Viorel Cismaru, erau doar ei doi, fara martori. "Primarul mi-a acordat un calificativ necorespunzator, situatie pe care am contestat-o in instanta, iar astazi (n.r. - vineri), la un moment dat, in timp ce ma aflam in biroul acestuia, primarul mi-a reprosat de ce neintelegerile noastre au ajuns la judecatorie si, enervat, s-a ridicat de pe scaun si m-a agresat", a declarat Gheorghe Badicioiu.
 
Primarul localitatii dambovitene Ocnita, Viorel Cismaru, a refuzat sa dea relatii presei in legatura cu agresiunea reclamata de catre secretarul institutiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu