marime text:

Prima noapte de razboi, dupa mai multe de dragoste! Romi acuzati de rapirea unei fete de 15 ani

Ce a inceput acum cateva luni ca o poveste de dragoste in Capitala, a continuat luni noapte in Butimanu, Dambovita, ca un razboi intre doua familii de romi. Rudele unei fete de 15 ani au navalit peste familia iubitului ei de 25 si chiar daca nimeni n-a murit, sange a curs destul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii tinerei sustin ca baiatul le-a rapit-o de acasa, dar tabara cealalta jura ca fata a venit nesilita de nimeni. Cu dosare penale deschise si unora si altora, politistii au impus pentru moment un armistitiu.

Tanara si-a parasit parintii din cartierul bucurestean Ferentari in urma cu cateva zile, ca sa-l urmeze pe iubitul ei, Zabar, din Butimanu. Luni noapte, cand familia a venit s-o ia inapoi acasa, fata s-a impotrivit si nervii au explodat.

Rudele fetei s-au ales cu doua masini vandalizate si un unchi al baiatului, cu fata taiata.

Povestea de dragoste si razboi este acum pe cale sa ajunga si la Tribunal, caci tatal fetei spune ca nu se lasa pana cand cel care i-a furat fiica nu ajunge la puscarie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu