marime text:

Prigoana jr., 104 kilometri la ora in localitate: "Sa-i ia permisul, a facut scoala cu Stevie Wonder!"

"Anulati-i permisul!", a izbucnit Silviu Prigoana, cand a aflat ca Honorius, fiul sau, a traversat o localitate din Prahova cu peste 100 de kilometri la ora. "Mai bine sa ma aresteze preventiv 30 de zile", i-a raspuns ironic baiatul. Pana la urma, Prigoana junior s-a ales cu o amenda si cu puncte de penalizare.  
Prigoana jr., 104 kilometri la ora in localitate: Sa-i ia permisul, a facut scoala cu Stevie Wonder!

Radarul fix din comuna Romanesti, judetul Prahova, l-a inregistrat pe Honorius Prigoana cu 104 kilometri pe ora in localitate - cu 34 de kilometri la ora peste limita legala. Asta inseamna o amenda de 180 de lei si 4 puncte penalizare.

La auzul vestii, Silviu Prigoana a luat foc: "Eu imi doream sa-i anuleze permisul de conducere, sa mai faca o data scoala de soferi, pentru ca baiatul asta nu intelege ca, atunci cand sunt niste table cu cifre, trebuie sa le respecte. Ori a facut scoala de soferi cu Steve Wonder, ori a lipsit la orele in care se discuta semnificatia semnelor de circulatie, ori are el o probleme la ochi si nu vede. Daca vrea sa circule cu viteza mare, sa-si faca un drum privat si sa circule cu cat vrea. Daca in localitatea respectiva trecea un copil in fuga, ce faci? Are 25 de ani, daca n-am reusit sa-l educ pana astazi, acum e prea tarziu".

Honorius a primit cu ironie propunerea tatalui sau. Si a plusat: "Daca lumea tot spune ca ar trebui sa mi se suspende permisul, nu inteleg de ce nu m-ar aresta direct, preventiv, pentru 30 de zile. Acum in postul Pastelui ar fi o idee buna sa ma trimita direct la puscarie. Probabil au fost vreo 2.000 de amenzi, nu inteleg de ce eu sunt subiectul".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu