marime text:

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost retinut miercuri seara de procurorii DNA Pitesti. Constantin Nicolescu este acuzat de luare de mita si trafic de influenta. Ar fi primit peste 60.000 de lei de la omul de afaceri Cornel Penescu si ar fi fraudat si fonduri europene.    
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inca de dimineata anchetatorii i-au controlat biroul si vila. Constantin Nicolescu este si presedintele organizatiei PSD Arges.

Pentru banii primiti, presedintele Consiliului Judetean Arges ar fi urmat sa il favorizeze pe Penescu in prinvinta unor contracte legate de societatea sa.

De asemenea, Nicolescu este cercetat de procurorii DNA  si pentru fraudarea unor fonduri PHARE de aproape 900.000 de euro pentru reconstructia a patru scoli din Arges afectate de inundatiile din anul 2005.

Avocatul lui Constantin Nicolescu sustine ca este nevinovat.

Initial, surse judiciare afirmau ca presentele Consiliului Judetena Arges ar fi fost retinut pentru o sponsorizare acordata Arhiepicopiei Argesului si Muscelului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu