marime text:

Poveste dramatica in Bucuresti - l-au batut si i-au macelarit ultima amintire ce-l lega de copilul mort!

Cativa barbati din Capitala au dat dovada de o cruzime rara! Au macelarit cu un cutit un caine, iar stapanului, care a incercat sa-l apere, i-au spart capul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Maf, era din rasa amstaff, rasa de caini agresivi pe care insa o trada prin privirea blanda si firea pusa mereu pe joaca.

Nu a atacat niciodata un om si era plimbat pe-afara in ham si cu botnita ca sa nu sara la alti caini. Totusi, aseara stapanul l-a lasat liber sa se joace intr-o gradina.

Nu a observat ca acolo era si un maidanez. Cei doi catei s-au batut, iar stapinul a incercat sa-i desparta. In acel moment s-a trezit cu o bata in cap, iar un individ s-a napustit asupra lui Maf cu un cutit. 

Proprietarii si-au dus repede catelul la un cabinet veterinar, dar nu a mai putut fi salvat.

Pana in urma cu doi ani Maf a fost cel mai  bun prieten a lui Ciprian, un tanar de 30 de ani care s-a stins intr-un cumplit accident de motocicleta.

Stapanul cainelui s-a ales si el cu o rana de 6 centimetri la cap. A depus deja plangere la politie si spera ca cei care l-au batut si i-au omorat cainele sa fie trasi la raspundere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu