marime text:

Postarita lovita cu pumnul in fata de un talhar, care i-a furat geanta cu 20.000 de lei!

O postarita din Resita a fost jefuita joi dupa-amiaza, in scara unui bloc. Atacatorul a lovit-o pe femeie cu pumnul in fata si a izbit-o puternic de un panou electric. I-a smuls apoi geanta in care avea aproximativ 20.000 de lei si s-a facut nevazut printre blocuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La scurt timp dupa ce s-a dat alarma, politistii au blocat toate intrarile si iesirile din judet. In intreg orasul s-au facut filtre si mai multe persoane au fost audiate.

Din primele declaratii facute de martorii care s-au nimerit in apropiere, politistii au reusit sa afle semnalmentele atacatorului. Acesta are o inaltime de 1,70, constitutie atletica, varsta de aproximativ 20-25 de ani si in momentul comiterii jafului, avea pe cap o caciula neagra, purta pantaloni negri si o geaca gri.

Sotul femeii a sosit intr-un suflet la locul atacului sa vada ce s-a intamplat. Din fericire, medicii spun ca postarita este acum in afara oricarui pericol.

La scurt timp, politistii au retinut treei tineri, care corespund semnalmentelor date de martori, si ii vor audia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu