marime text:

Pompier desfigurat si in coma, dupa ce i-au explodat in fata mai multe proiectile!

Un caz complicat au de rezolvat procurorii clujeni, dupa ce un pompier in varsta de 50 de ani s-a ranit foarte grav, intr-un depozit al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. I-au explodat in fata niste proiectile, iar acum se afla internat in spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ciudat este ca pompierul s-a dus in depozitul respectiv in afara orelor de serviciu, cand teoretic nu avea ce sa caute acolo. La fel de ciudat este si ca proiectilele care l-au ranit nu figureaza pe inventarul acelui depozit, iar anchetatorii nu exclud sa fi fost aduse acolo chiar de barbatul ranit.

Din pacate, starea lui este foarte grava si nu poate vorbi despre ce i s-a intamplat, asa ca procurorii nu pot decat sa faca presupuneri. Ei iau in calcul varianta ca pompierul a vrut sa se sinucida, dar superiorii lui spun ca nu stiu sa fi avut necazuri.

Acum, barbatul este internat la Clinica Maxilo-Faciala din Cluj, in coma indusa, pentru a-i putea fi refacuta structura osoasa a fetei, distrusa de explozie. Din pacate, si-a pierdut si ochiul stang.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu