marime text:

Politistul proxenet le oferea prostituate colegilor de serviciu la jumatate de pret!

Un politist problema din Vaslui recidiveaza si devine suspectul principal al colegilor intr-un dosar de proxenetism. Agentul a fost retinut si este acuzat ca a pus mai multe minore sa se prostitueze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Printre clienti, avea alti colegi sau jandarmi, pentru care facea, o reducere. Omul a mai avut necazuri, anul trecut, cand a fost si dat afara din sistem: aparuse pe internet, imbracat in uniforma, si jucandu-se cu pistolul, la o petrecere.

In 2009, cand era agent la Ordine Publica, Alin Remus Patrichi si-ar fi creat propria retea de prostituate adolescente. El personal le gasea clienti, negocia tarifele si le ducea cu masina la domiciliul barbatilor, spun anchetatorii. Preturile se invarteau in jurul sumei de 100 de lei, insa in cazul prietenilor si colegilor de serviciu se injumatateau.

Pe lista clientilor fideli ar figura cel putin zece politisti si jandarmi, spun procurorii. Toate grozaviile le-au aflat chiar de la iubita politistului, o fata de nici 19 ani. Tanara sustine ca pana si pe ea agentul ar fi obligat-o sa aiba relatii cu amici de-ai lui.

Fostul politist a fost dat afara anul trecut, cand pe internet au aparut fotografii cu el imbracat in uniforma, in timp ce le tinea pistolul la cap partenerei sale si unui amic.

Tatal fostului politist ii ia apararea. Fiul lui nu a fost niciodata proxenet, spune barbatul, iar iubita ar fi facut un denunt fals la politie, din razbunare, pentru ca s-a certat cu Remus.

Nici tanara care a depus reclamatia, nici familia acesteia, n-au vrut sa faca vreo declaratie.

Joi seara fostul politist a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, iar avocatul lui a anuntat ca face recurs. Nici in fata judecatorilor, nici a procurorilor, agentul n-a recunoscut ca ar fi obligat minore sa se prostitueze. A declarat ca recrutase fetele ca sa formeze o trupa de balet, cu care urma sa plece in Anglia.

Anchetatorii au aflat cine sunt politistii si jandarmii care erau clientii retelei de prostitutie a fostului agent. Si cei 10 vor fi chemati la audieri

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu