marime text:

Politistul care s-a impuscat in cap avea o alcoolemie de 0.75! Este tinut in viata doar de aparate

Destinul unui politist de 28 de ani din Neamt, pe care unii il descriu drept un om fata pata, iar altii drept un impatimit al jocurilor de noroc, era sa fie frant joi seara de un glot. Chiar el si-a indreptat arma din dotate impotriva lui, dupa ce a facut un accident, la finalul unei urmariri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a tinut dupa niste presupusi hoti pana in judetul Bacau, unde s-a izbit de un pod. Speriat probabil de urmari, a incercat apoi sa se omoare.

Martorii spun ca Bogdan Apopei, ajutorul sefului de post din comuna Costisa, circula cu viteza mare cand a lovit parapetul podului. Urmarea, se pare, niste hoti de cai, fara sa raporteze insa misiunea. Vineri s-a aflat ca si bause, in urma probelor care au aratat in sangele lui o alcolemie de 0,75.  Dupa impact, a sunat la 112 sa anunte ce-a patit si apoi s-a indepartat pe camp.

Medicii de pe ambulanta l-au gasit pe agent inca in viata si l-au transportat de urgenta la spital.

Politistii si procurorii care au ajuns la locul accidentului spun ca ajutorul sefului de post s-a impuscat chiar sub ochii
lor, dupa ce se indepartase cateva sute de metri de zona respectiva.

Ultimul raport medical arata ca starea politistului este in continuare critica, iar sansele sale de supravietuire sunt extrem de mici. Sefii lui il descriu ca pe un bun profesionist, care fusese chiar avansat la exceptional in urma cu doi ani, ca agent sef adjunct. Ei nu gasesc o explicatie de ce ar fi vrut sa-si ia zilele, mai ales ca stiau ca are o relatie cu o politista cu care urma sa se casatoreasca in curand.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu