marime text:

Politistul bagat in coma de un interlop din Targoviste a fost adus in tara

Codrut Oprea, politistul doborat intr-un bar de un interlop din Tirgoviste a fost adus marti seara in tara. El a primit ingrijiri pana acum la o clinica din Viena si va urma recuperarea la Spitalul Militar din Capitala.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ministerul de Interne ii plateste in continuare tratamentul tanarului care, dupa atac, a intrat in coma profunda.

O echipa de medici romani a fost la Viena, pentru a vedea cum decurge recuperarea politistului. Impreuna cu medicii austrieci, au decis ca el sa continue tratamentul in tara, in Spitalul Militar, la standarde medicale echivalente celor din Viena.

Toate cheltuielile de pana acum si cele care vor urma sunt suportate de Ministerul de Interne. Este vorba de sume de ordinul zecilor de mii de euro.

Codrut Oprea are 24 de ani si era, spun colegii lui, unul dintre cei mai buni politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale din Targoviste. In septembrie anul trecut, cerceta consumul de droguri dintr-un bar, cand a fost lovit pe la spate, cu o sticla in cap, de George Daniel Uta, zis Danezu.

La 21 de ani, Danezu este cunoscut ca facand parte din clanul Ghenosu. El a fost arestat preventiv si este cercetat pentru tentativa de omor.

Danezu sustine ca era baut si l-a confundat pe politist cu un rival. Autoritatile cred insa ca fapta lui a fost deliberata. Surse din interiorul anchetei spun ca membrii clanului Ghenosu planuisera sa atace un politist, pentru a-si demonstra puterea.

Codrut Oprea este cel care l-a anchetat pe Danezu in urma cu un an, cand acesta si-a batut iubita, cu o violenta iesita din comun.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu