marime text:

Politistul bagat in coma de Danezu stia ca un atac era iminent!

Cu arme invechite, cu doar 10 milioane salariu si cu amenintari din partea celor pe care-i investigheaza. Astea sunt conditiile in care lucreaza si Codrut Oprea, politistul bagat in coma de un interlop.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La 21 de ani, "Danezu'" este unul dintre "locotenetii" clanului Ghenosu', adica un membru care pune in aplicare ordinele venite "de sus", dar in acelasi timp beneficiaza de toata puterea gruparii.

Ordinul de a-l ataca un politistul criminalist Codrut Oprea ar fi venit chiar din interiorul clanului Ghenosu' care, pentru a castiga si mai multa influenta locala, si-ar fi propus sa comita acte de agresiune asupra oamenilor legii.

Politistul ar fi deranjat prin simpla lui prezenta in barul din centrul orasului Targoviste, bar frecventat des de Ghenosu' si oamenii sai. Dealtfel localncii numesc acest loc  "barul viceprimarului George Bogdan Ana", care, sustin ei, ar fi apropiat al clanului. El neaga insa orice legatura.

Vasile Lincu, presedinte sindicat ProLex
"Din informatiile pe care le am, de mai bine de o luna politistii au informat pe sistemul de comunicare interna ca este un pericol iminent ca un politist sa fie agresat de membrii acestei grupari. Acest clan este foarte cunoscut, o parte din politistii care investigheaza faptele acestora sunt nemultumiti de faptul ca aceste grupari nu au fost in supraveghere"

Asadar, conducerea inspectoratului de politie Dambovita stia de amenintari si ar fi trebuit automat sa ceara ajutor la DGIPI. Directia Generala de Informatie si Protectie Interna, cea care urma sa monitorizeze situatia, anunta printr-un comunicat ca nu i s-a solicitat nimic in acest sens.

Orasul Targoviste pare controlat de ani de zile de clanul Ghenosu'.

Liderul, Florin Parjol, recunoscut ca un om extrem de violent a fost arestat prima oara in Franta in anul 2003 pentru trafic de persoane. Le-a fost predat autoritatilor romane in 2007, cand a si fost pus in libertate de Tribunalul Dambovita, inainte de termen.

In martie 2008, Ghenosu' loveste din nou. De aceasta data in interlopi rivali pe care ii ataca la o casa de pariuri din oras, cu pistoale. 3 persoane au fost ranite atunci, iar Florin Parjol alaturi de alti  razboinici au fost arestati.

Au stat dupa gratii numai pana in luna iulie, cand procurorii nu au mai cerut prelungirea arestarii preventive.

Insa Ghenosu' a ajuns din nou in celula in ianuarie 2009 intr-un dosar de crima organizata specializata in falsificarea de carduri. In timpul perchezitiilor de atunci anchetatorii au gasit peste 100 de mii de euro, arme si gloante.

Cateva luni mai tarziu insa a fost pus din nou in libertate dupa ce prin intermediul avocatei i-a oferit mita judecatorului Dumitru Rebegeam, cel care ii judeca dosarul. Dealtfel judecatorul este si acum in arest preventiv pentru acel episod. Ghenosu in schimb este printre noi.

Clanul sau are legaturi stranse cu cel al Cordunenilor, dar si cu Camatarii. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu