marime text:

Politistii, sfatuiti sa faca economie la benzina si sa scrie pe ambele parti ale foilor

"Siguranta, incredere si economii". Politia Romania si-ar putea modifica un pic deviza. Liderii de sindicat sustin ca sefii le recomanda sa taie din toate: sa consume sub 100 de litri de combustibil pe luna, pentru fiecare masina de patrulare, si sa multiplice numai documentele neaparat necesare.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La Cluj de pilda, in fata unor sectii, stau vehicule de interventie care mai au doar 3 litri de benzina in rezervor.

In judetul Satu Mare, politistii de la tara sunt ajutati de primarii. Lunar, le platesc un plin de carburant.

Politistii din Constanta au noroc cu un sef descurcaret. Obtine sponsorizari, ca sa poata continua activitatea. Pentru ca altfel, e criza mare.

Oamenii nu prea pot sa isi imagineze cum s-ar putea descurca politistii. Sefii lor, insa, sunt increzatori.

In Timis, politistii spun ca au primit recomandarea sa consume cu chibzuinta carburantul. Fiecare masina are o cota maxima.

Sefii inspectoratelor judetene de politie sustin ca nu au primit ordin de la minister sa consume mai putina benzina sau sa scrie si pe o parte si pe alta a foilor. Doar un sfat, sa fie mai atenti cum isi dramuiesc resursele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu