marime text:

Politistii din Vrancea au scos la licitatie MURATURILE!

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea a scos la licitatie borcanele cu muraturi din camara detinuta de institutie, dupa ce popota a fost inchisa pentru ca bucatareasa s-a imbolnavit si se afla de mai multe luni in concediu medical.
Politistii din Vrancea au scos la licitatie MURATURILE!

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vrancea, inspector Bogdan Toader, aproximativ 600 de kilograme de muraturi au fost scoase la licitatie, pretul de pornire fiind de 2,8 lei pentru un kilogram.

"Intreaga cantitate de alimente perisabile va fi scoasa la licitatie in 15 aprilie, pretul de pornire pentu un kilogram fiind de 2,8 lei", a explicat inspectorul Bogdan Toader.

Muraturile din camara Politiei Vrancea au fost scoase la licitatie dupa ce bucatareasa care pregatea mancarea la popota institutiei s-a imbolnavit si a intrat in concediu medical de la inceputul anului.

In aceste conditii, conducerea Inspectoratului de Politie a decis sa inchida popota la care mancau zilnic, la preturi acceptabile, sute de politisti, urmand ca unitatea sa fie redeschisa in momentul in care bucatareasa va reveni la lucru.

O prima licitatie pentru vanzarea muraturilor a fost saptamana trecuta, insa nicio persoana nu s-a aratat interesata de gogonelele din popota Politiei, astfel ca o noua licitatie va fi in 15 aprilie.

Vrancenii care sunt interesati sa cumpere muraturile Politiei trebuie sa se prezinte la sediul IPJ Vrancea, unde caietul de sarcini poate fi cumparat cu un leu. In situatia in care muraturile nu vor fi achizitionate in urma licitatiei, acestea ar putea ajunge la gunoi, pentru ca se apropie termenul pana la care pot fi consumate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu