marime text:

Politistii din Ungaria au ucis un rom cu electrosocuri!

Un barbat de etnie roma a murit luni in Ungaria dupa ce un politist ar fi folosit un pistol cu socuri electrice in timpul procedurilor de arestare, o ancheta fiind demarata luni in acest caz, relateaza MTI.
Politistii din Ungaria au ucis un rom cu electrosocuri!
Purtatorul de cuvant al politiei locale, Gergely Fulop, a negat ca moartea ar fi fost cauzata de folosirea unui pistol cu socuri electrice. El a declarat ca ofiterii de politie din districtul Szabolcs-Szatmar-Bereg nu au in dotare astfel de dispozitive.
 
Barbatul in varsta de aproximativ 50 de ani, care ar fi trebuit sa execute o pedeapsa cu inchisoarea, s-ar fi ascuns sub un pat si un politist ar fi folosit o arma cu socuri electrice pentru a-l scoate de acolo, a precizat Jozsef Horvath, un purtator de cuvant al organizatiei pentru apararea drepturilor romilor Eselyek Haza.
 
Potrivit politiei, care citeaza datele preliminare ale anchetei, un infarct sau o embolie pulmonara au cauzat decesului victimei. Raportul sustine ca barbatul era transportat cu masina pana la sectia locala de politie, cand si-a pierdut cunostinta. A fost chemata o ambulanta, i s-au scos catusele si s-au inceput manevrele de resuscitare, potrivit raportului.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu