marime text:

Politistii cauta un obsedat sexual, care ataca fete de 10-11 ani in lift: Blocheaza usile, se dezbraca si vorbeste murdar

Alerta in Mangalia, unde politistii sunt in cautarea unui individ, probabil obsedat sexual, care ataca fete in lift, unele de numai 10-11 ani. Barbatul intra odata cu ele, blocheaza usile ascensorului si apoi se dezbraca si le vorbeste murdar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultima victima este fiica unei procuroare, care a avut prezenta de spirit si a inceput sa tipe, iar atacatorul a fugit.

Prima copila care trecut printr-o experienta traumatizanta are 11 ani. S-a trezit in lift cu un necunoscut, care a inceput sa-i faca propuneri indecente dupa ce a blocat ascensorul.

O saptamana mai tarziu, o copila de 13 ani, fiica unei procuroare, a trecut prin acelasi cosmar.

Politistii cred ca individul locuieste prin apropierea blocului in care s-au petrecut toate incidentele. Au deja un cerc de suspecti, mai ales ca sesizarile au inceput sa curga inca din luna iulie.

Luni, fetele care au depus reclamatii vor merge din nou la politie, pentru a-i ajuta pe anchetatori sa intocmeasca potretul robot.

Potrivit politistilor, barbatul care le-a atacat pe fete are in jur de 30 de ani. Are ochii albastri, este blond si are in jur 1,70 inaltime. La ultimul atac era imbracat cu un tricou alb.

Anchetatorii cred ca barbatul fie cunoaste codul de acces pentru a intra in scara in care da atacurile, fie are prieteni in bloc. Oricum, stie si cum poate bloca liftul in siguranta, fara ca cineva sa banuiasca acest lucru.

Anchetatorii spun ca este o chestiune de zile pana cand vor reusi sa puna mana pe suspect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu