marime text:

Politistii au prins doi lugojeni ce conduceau drogati!

Doi barbati din Lugoj sunt cercetati penal dupa ce au fost suprinsi de politisti la volan sub influenta drogurilor, ei avand si dreptul de a conduce autoturisme suspendat anterior, informeaza Politia Romana.
Politistii au prins doi lugojeni ce conduceau drogati!
Politistii au oprit pentru control in Lugoj, judetul Timis, doua autoturisme conduse de T. Silviu, de 29 de ani, respectiv L. Florin, de 25 de ani, ambii din localitate, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Romane.
In urma controlului, in primul autoturism, politistii au gasit o punga cu o substanta de culoare bej, de aproximativ cinci grame.
 
Totodata, in baza verificarilor s-a constatat ca cei doi soferi aveau dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Suspectii au fost condusi la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange.
Barbatilor le-au fost intocmite dosare penale pentru conducere de autoturisme avand acest drept suspendat, conducere de autovehicule sub influenta drogurilor si, totodata, pentru detinere de droguri in vederea consumului propriu.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Timisoara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu