marime text:

Politisti mana in mana cu hotii de gazolina! VEZI cum functiona "afacerea"

Patru politisti din judetele Bacau si Vrancea au ajuns pe mana anchetatorilor. Sunt acuzati ca au luat mita ca sa favorizeze o retea de hoti de produse petroliere.
Politisti mana in mana cu hotii de gazolina! VEZI cum functiona  afacerea

Cei patru inchideau ochii la furturile masive facute chiar de angajatii societatilor comerciale care detin sondele de extractie. Bineinteles, in schimbul unei parti din prada.

Dintre cei patru politisti, trei sunt din Bacau, iar unul Vrancea. Doar trei au fost retinuti pentru ca unuia i-a s-a facut rau.

In dosar mai sunt invinuite inca cinci persoane. Ofiterii anticoruptie spun ca din noimebrie anul trecut si pana acum, gruparea a furat 8 tone de gazolina. Angajatii societatilor sustrageau produsele petroliere, iar politistii ii anuntau atunci cand alti oameni ai legii sau angajati ai unor firme de paza apareau in zona, in control.

La schimb, primeau gazolina, pe care o foloseau in interes propriu. Furtul a fost oprit miercuri, cand s-au facut 17 perchezitii acasa la membrii gruparii. Cei retinuti vor afla vineri daca vor fi arestati pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu