marime text:

Politisti acuzati ca au schingiuit ca in Evul Mediu un barbat!

Omul zice ca doi politisti l-ar fi batut crunt cu bastoanele peste talpi, ca sa recunoasca un furt pe care jura ca nu l-a comis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marturia barbatului, dar si ranile pe care le avea la picioare, i-au ingrozit pe medici, care l-au operat deja si mai urmeaza sa-i faca cel putin o interventie chirurgicala.

Barbatul in varsta de 48 de ani sustine ca ar fi fost torturat de oamenii legii pe motiv ca ar fi furat din casa unei batrane niste prajituri si o sticla de tuica. Pana si el recunoaste ca pare suspectul ideal: nu are un loc de munca si nici rude in sat care sa-l ajute, insa jura ca in ciuda acestor lucruri nu a comis fapta care i se pune in carca. Si chiar daca ar fi fost vinovat, tot nu ar fi trebuit sa indure asemenea chinuri.

Cosmarul omului a durat aproape o ora, iar apoi politistii l-au lasat pur si simplu sa plece. A facut insa doar cativa pasi si l-au lasat picioarele. A rugat atunci un trecator sa cheme o ambulanta.

Daca se va dovedi ca cei doi politisti l-au torturat intr-adevar pe barbat, ei risca sa-si piarda slujbele, indiferent daca el este sau nu vinovat de furtul pentru care l-au luat la rost. Omul spune insa ca nu se va multumi doar cu atat: ii va da in judecata si le va cere si despagubiri.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu