marime text:

UPDATE: Politist gasit impuscat in cap, in masina cu care fusese la o interventie!

Suparari numai de el stiute l-au impins pe marginea prapastiei pe un politist din Galati. El a incercat sa-si ia viata joi seara, la scurt timp dupa ce s-a intors din misiune. Colegii din trupele speciale de interventie l-au gasit in stare grava, chiar in masina politiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul, in varsta de 42 de ani, este acum la spital, iar medicii incerca sa-i salveze viata.

Incidentul s-a produs in parcarea Detasamentului de Politie pentru Interventie Rapida Galati. Agentul se intorsese din misiune, impreuna cu membrii echipei de pirotehnisti pe care o coordona. Colegii lui au coborat din duba politiei, iar el a ramas sa completeze foaia de parcurs, ca de obicei. Cateva minute mai tarziu, s-a auzit o impuscatura, iar ceilalti politisti l-au gasit agonizand in masina, cu pistolul intr-o mana si cu telefonul mobil in cealalta.

L-au dus de urgenta la spital, unde urmeaza sa fie operat.

Nimeni nu stie de ce a incercat sa-si ia viata. Tot ce stiu colegii este ca in ultima perioada se certase cu sotia. Agentul lucreaza de 10 ani in cadrul DPIR si a trecut cu brio toate testele psihologice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu