marime text:

Politistul implicat intr-un jaf si-a anuntat inainte sefii ca nu poate veni la serviciu, pentru ca e bolnav!

Aveti grija ce minciuna le vindeti sefilor, atunci cand lipsiti de la serviciu! Un politist comunitar din Bucuresti n-a fost tocmai istet cand s-a dat bolnav, ca sa participe la un jaf. Primul din viata lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Practic, in loc sa ii vaneze pe hoti, s-a imprietenit cu ei. Impreuna au incercat sa fure cutia de valori din primaria Recea. Ce a urmat nu seamana cu o lovitura de maestru, ci cu o comedie muta.

George Cartoc este numele politistului care a dat uniforma pentru zeghe. Cu un hanorac negru si o cagula trasa pe figura, a plecat din Capitala spre localitatea Recea, din Arges. Inainte insa, si-a sunat sefii si i-a anuntat ca nu poate veni la serviciu, pentru ca este bolnav.

Cartoc avea de fapt intalnire cu cinci camarazi. Extrem de agresivi, toti au dat buzna in primarie si l-au calcat in picioare pe paznic. Pentru ca omul nu le-a dat pontul dorit, hotii s-au gandit sa caute casa de bani in secretariat.
Dupa ce ca n-au fost foarte inteligenti, au avut si ghinion teribil. In timp ce bajbaiau prin primarie, o patrula mixta a politiei si jandarmeriei a trecut pe acolo.

Suspectii si-au abandonat masina si le-a venit ideea sa faca autostopul, ca sa scape de urmaritori. Ba chiar au convins pe cineva sa ii duca la Alexandria, contra sumei de 200 de lei. Soferul de ocazie s-a gandit insa sa treaca fix prin Recea. Asa ca a fost oprit la filtru.

Sefii agentului Cartoc au aflat de la jurnalisti ca acesta nu este bolnav, ci infractor. El le-a marturist politistilor, tremurand, ca aceasta a fost prima spargere la care a participat.

Politistii il cauta pe un al saselea individ care a participat la talharie. L-au identificat - este tot din Bucuresti si are 23 de ani, insa deocamdata, nu e de gasit.

Cei cu care politistul comunitar a dat lovitura fac parte din gruparea Giulesti, din Capitala, specializata in furturi de bancomate si seifuri. Principalii membrii ai gruparii sunt acum dupa gratii, ultimele arestari facandu se acum doua saptamani. Gruparea se va reintregi acum in arest.

Chiar daca politistul comunitar a actionat, se pare, impreuna cu o echipa de profesionisti, jaful a fost un esec.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu