marime text:

Politist de frontiera, informator pentru traficantii de tigari. Primea 1.000 de euro la fiecare transport!

Un politist de frontiera din Botosani, care se plictisea sa patruleze pe un salariu de bugetar, a gasit o metoda neortodoxa ca sa-si completeze veniturile. Ii invata pe traficantii de tigari cum sa-si treaca marfa de pe un mal pe celalalt al Prutului, fara sa fie prinsi.
Politist de frontiera, informator pentru traficantii de tigari. Primea 1.000 de euro la fiecare transport!

Omul s-a dat de gol insa, cand a inceput sa risipeasca bani multi. Astfel, colegii au intrat la banuieli.

Dupa doua luni de filaj si de interceptari, procurorii DIICOT l-au prins in flagrant marti dimineata pe politist, in timp ce vorbea la telefon cu traficantii. Acestia aduceau in Romania din Republica Moldova, cu ajutorul unor
barci pneumatice, peste 15.000 de pachete de tigari.

Politistul de frontiera le-a divulgat contrabandistilor timp de mai multe luni informatii privind locurile pe unde patruleaza colegii sai.  Recompensa nu era deloc mica. El primea cate 1.000 de euro pentru fiecare transport. Acum ar putea sa primeasca 5 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuun roman (2010-12-01 15:36:59)
mergeti la SCULENI si cautatil pe DAN SARARU, politist de frontiera
raspunde »
yo (2010-12-01 12:14:42)
mai saun 10000000 ca el...eu dau doar un exemplu in Galati ...sat Fartanesti i-l cheama Sorin... mai departe pe cine intereseaza sa se informeze
raspunde »
ovydiu (2010-12-01 11:03:24)
Granitele tarii sunt pazite si gestionate de niste borfasi,de cate ori merg acasa,singura granita care este supraaglomerata nemotivat si unde totodata,trebuie sa scotocesc,prin buzunare,este la romani.Bulgarii au schimbat toti vamesii,angajand nemti,rezultatele fiind vizibile,imediat dupa.Noi ce asteptam,cata marfa de contrabanda intra la noi,dar,problema e,ca in spatele acestor afaceri,sunt persoane politice,care sunt extraordinar de multumiti de veniturile ilegale.Le doresc acestora,de 1 DECEMBRIE,sa aiba parte ei si familiile lor,de acelesi trai pe care il are,populatia acestei tari.
raspunde »
eu (2010-12-01 10:59:36)
Nu inteleg de ce ati dat asta la stiri... E ceva nou? Ii stiati altfel pe politistii de la frontiera? Probabil e ceva nou ca a fost arestat unul din ei. Poate ca nu a decartat si el unde trebuia. Cum credeti ca au ei masini de 100.000 euro si vile de te doare mintea cand te uiti la ele? Cam ciudat. nu v-i se pare?
raspunde »