marime text:

Politia s-a pus pe capul lui Potarca! I-au facut un dosar nou si l-au retinut a doua oara

Politia face un abuz - a strigat fostul candidat la presedintie, Ninel Potarca, in drum spre arest, unde si-a petrecut a doua noapte. Reactia a venit dupa ce a aflat ca nu va fi eliberat, desi mandatul de retinere expirase, iar instanta a dispus cercetarea lui in stare de libertate. Totul pentru ca politistii au deschis un dosar nou pe numele lui.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce luni noaptea a fost retinut intr-un prim dosar, marti seara instanta a dispus eliberarea lui Potarca, insa procurorii i-au taiat aripile, rapid.

L-au anuntat ca este retinut intr-un nou dosar, legat tot de firmele prin care Potarca vehicula fier vechi si milioane de euro.

Miercuri, Potarca si nepotul sau vor fi prezentati din nou instantei cu o noua cerere de mandate de arestare preventiva. De asemenea, procurorii vor declara recurs la decizia de aseara, care i-ar fi lasat in libertate pe cei doi daca politistii nu deschideau pe numele lor alt dosar. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu