marime text:

Politia i-a facut portretul robot hotului care a furat tablouri de cateva sute de mii de euro!

Politia din Piatra Neamt a raspandit deja peste tot portretul robot al hotului celor noua tablouri valoroase, in speranta ca cineva o sa ofere indicii care sa duca la prinderea lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este vorba de un tanar de aproximativ 30 de ani, cu ochi caprui, 1, 70 metri inaltime si constitutie atletica.

In momentul jafului purta un hanorac cu gluga, pantaloni de trening si pantofi sport. Politia a luat amprente din vila jefuita si din casa parasita de alaturi, de unde hotul a pandit cel putin o saptamana inainte sa dea lovitura.

Cele mai valoroase informatii au fost oferite de proprietara tablourilor, care a avut sapte ore la dispozitie sa-i studieze chipul. In tot acest timp, tanarul a selectat cele mai pretioase tablouri din colectia de peste 200 de piese.

A ales Grigorescu, Luchian, Tonitza, Corneliu Baba si Octav Bancila, cateva statuete de fildes, un ceas de aur si bani de drum: peste 1.400 de lei! Valoarea pagubei este de cateva sute de mii de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu