marime text:

Piromana banuita de zece incendii - dadea foc la casele rudelor, in timp ce acestea se aflau la ea!

Un incendiu izbucnit intr-o localitate din Bacau, al zecelea dintr-o serie dubioasa, i-ar putea ajuta pe anchetatori sa spulbere in sfarsit misterul. Banuielile se indreapta asupra unei tinere de 32 de ani, dupa ce urmele i-au fost descoperite la locul ultimului incident.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost suspusa si unei expertize psihiatrice, dupa ce chiar ar fi recunoscut ca a pus foc.

Vecinii o banuiesc ca a incendiat casa dupa casa, urmand un tipar, completeaza si politistii. Obisnuia sa profite de prezenta cunoscutilor in casa ei si sub pretextul ca iese pana afara, se ducea la casele acestora si le dadea foc.

Cazul este, spera anchetatorii, dar si localnicii, ultimul dintr-o serie de zece. Acum oamenii din Asau traiesc insa cu spaima - oricare ar putea ramane peste noapte fara casa, cat timp, sustin ei, suspecta nu e supravegheata.

Dupa ultimul incendiu, politistii au dus-o pe tanara in fata unei comisii ce urmeaza sa stabileasca daca are sau nu discernamnat. A fost si internata pentru cateva zile intr-un spital de neuropsihiatrie, dar medicii au decis ca poate merge acasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu