marime text:

Piratii internetului nu mai sunt ce-au fost - un hacker a spart un site pentru bilete la meci!

Nebunia biletelor ii face pe romanii mai inventivi sa apeleze la metode iesite din comun pentru a-si vedea favoritii la treaba. Un hacker clujean a fost retinut pentru ca si-a luat bilete ... pe blat!
Piratii internetului nu mai sunt ce-au fost - un hacker a spart un site pentru bilete la meci!

Un hacker roman, suporter al echipei CFR Cluj, a fost retinut de procurorii DIICOT dupa ce s-a logat de pe diferite IP-uri pe site-ul de vanzari bilete a echipei CFR Cluj, de unde a achizitionat mai multe bilete utilizand serii de carduri emise de institutii bancare din SUA, care nu ii apartineau.

Procurorii DIICOT de la Cluj l-au retinut pentru 24 de ore pe Otniel Todoran, acuzat de frauda informatica, se arata intr-un comunicat, de joi, al institutiei. In perioada 10 aprilie - 13 mai, hacker-ul a introdus date nereale intr-un sistem informatic, "in vederea obtinerii unui beneficiu".

Procurorii DIICOT arata ca Otniel Todoran s-a logat de pe diferite IP-uri pe site-ul www.bilete.cfr1907.ro, site-ul de vanzari de bilete on-line al echipei CFR Cluj, si a efectuat mai multe tranzactii, cumparand bilete la meciurile echipei de fotbal CFR Cluj. El a utilizat serii de carduri emise de institutii bancare din SUA, care nu ii apartineau. Todoran a fost prins, joi, cand primea biletele comandate, prin intermediul firmei de curierat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu