marime text:

Pieton grabit, calcat pe trecere la Iasi - VIDEO SOCANT

Graba i-a stricat finalul de an unui barbat de 69 de ani din Iasi. Omul a fost izbit in plin de o masina, chiar pe o trecere de pietoni. Va avertizam ca urmeaza imagini socante.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ranitul a traversat in fuga, fara sa tina cont de faptul ca semaforul era rosu. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care barbatul pur si simplu nu a reusit sa evite un autoturism care se apropia cu viteza pe banda a doua. Astfel a fost proiectat prin aer citiva metri. Un echipaj SMURD l-a transportat la spital. Are un picior rupt si lovituri  la cap.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusergyuu (2010-12-28 09:29:00)
pietonu care a traversat pe rosu ar trebui arestat pentru distrugere,din pacate nu e singurul, majoritatea soferilor reusesc sa franeze la timp asa se intampla si in Tudor in statia de tramvai
raspunde »
Mihai (2010-12-28 08:53:06)
Din pacate pietonii nu inteleg ce inseamna culoare rosie a semaforului !!! daca un sofer trece pe rosu i se suspenda permisul !!! de ce nu luam masuri si impotriva pietonilor care nu respecta semaforul sau trec prin locuri nepermise ? Dragi politisti de ce nu luati masuri impotriva lor ? Poate asa vor invata si nu vom mai vedea astefl de accidente !!!
raspunde »
ookami (2010-12-27 21:38:50)
hahaha, chiar credeti ca imbecili de oameni stiu ce înseamnă rosu, vad ca nu, asa ca, soferu n-are vina....dar n=sunt si soferi imbecili care trec tot pe rosu, ROSU = STAI dracului pe loc (daca stiti ce inseamna stai)
raspunde »