marime text:

Petrecere cu scandal! Invitatii au fost luati la bataie, iar localul a fost devastat!

O petrecere in familie s-a transformat intr-un cosmar la Codlea. 15 persoane care se pregateau sa inchine un pahar in cinstea gazdelor s-au trezit luate la bataie de niste invitati nepofititi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nimeni nu a scapat de lovituri, iar localul in care s-a petrecut totul e practic distrus.

Patronul localului povesteste ca sarbatorea in familie 5 ani de cand a pornit afacerea si nu se astepta ca lucrurile sa ia aceasta intorsatura. Cine stie unde se ajungea daca politistii chemati acolo nu foloseau spray-urile lacrimogene, ca sa potoleasca spiritele.

Chiar clientii care petrecusera pana atunci in local au sarit la bataie cand au auzit ca trebuie sa paraseasca barul, din cauza evenimentului privat organizat acolo. Sustin ca mai aveau de baut in pahare cand au fost poftiti afara si ca sa se razbune, si-au chemat rude in ajutor. Au venit inarmati cu bate, au aruncat cu caramizi si au rupt tot mobilierul, incat doar peretii au mai ramas intregi. Nu le-a fost mila nici de invitati.

Singurii care au scapat au fost lautarii, care de frica, s-au ascuns sub bar. Se pare ca la final, inainte sa ii potoleasca politia, agresorii le-au luat si bijuteriile invitatilor.

Politia i-a audiat pe suspecti toata ziua si nu este exclus sa faca si retineri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu