marime text:

Perversul suprem: a agresat sexual fetite de 5 si 7 ani!

O comunitate intreaga din Timis e revoltata de apucaturile unui barbat de 54 de ani care a acostat mai multe fetite si le-a supus la perversiuni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toate victimele au sub 7 ani si n-au avut puterea sa i se opuna, sau poate nici nu au inteles ce li se intampla.

Deocamdata politistii ancheteaza doua asemenea cazuri, insa cred ca numarul copilelor abuzate ar fi mai mare.

Totul a iesit la iveala, in momentul in care sora mai mare a unei fetite de sapte ani l-a surprins pe barbat in fata casei, chiar in momentul in care incerca sa o abuzeze pe copila. Tanara i-a povestit mamei toata scena, iar femeia s-a dus la politie.

La interogatoriu, a incercat sa-i convinga pe politisti ca doar le-a sarutat pe copile, e-adevarat, intr-un fel nepotrivit, insa fara sa aiba nici cea mai mica intentie sa le faca vreun rau sau sa le violeze.

Intre timp politistii au mai primit inca o plangere, din partea mamei unei fetite de doar cinci ani, care a fost la randul ei acostata de acest individ.

Politistii il cerceteaza acum in arest pe barbatul care a crescul la randul lui doua fete si un baiat. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa stea urmatorii 15 ani la inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu