marime text:

Pericol public! Un sofer inarmat si cu boala vitezei oprit cu focuri de arma, in Bucuresti

Un sofer din Bucuresti a fost pericol public miercuri noapte. Politistii l-au gonit pe strazi si nici dupa ce au tras mai multe focuri de arma n-au reusit sa-l prinda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii au vrut sa il opreasca pe sofer pe bulevardul Iuliu Maniu din cauza ca de la rotile masinii sale iesea fum. Omul a plecat mai departe si agentii au inceput urmarirea lui.
 
Cand au vazut ca fugarul trece pe rosu cu viteza la toate semafoarele au tras trei focuri de arma in aer, dar nici atunci soferul n-a oprit.
 
Politistii au tras alte sapte gloante si au reusit sa tinteasca una din rotile masinii. Imediat, urmaritul a aruncat un pistol incarcat pe geamul autoturismului.
 
Apoi, la cateva strazi departare, a pierdut controlul si a tamponat doua masini parcate. A coborat impreuna cu patru indivizi si toti au reusit sa fuga. Politistii au ridicat amprente, autoturismul si pistolul, care va fi supus unei expertize. In functie de rezultatele obtinute, vor formula si acuzatiile impotriva fugarului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu