marime text:

Pentru ca i-a facut avansuri iubitei lui, un adolescent de 16 ani si-a injunghiat mortal unchiul

Crima din gelozie intr-o familie din Constanta. S-a intamplat vineri noapte, la marginea orasului, intre un unchi si un nepot. La numai 16 ani, adolescentul a vazut negru inaintea ochilor cand a simtit ca unchiul sau ii face ochi dulci iubitei lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A pus mana pe un cutit si l-a atacat. Fara sa apuce sa riposteze, barbatul a cazut ca secerat.

Cand l-a vazut pe barbat cazut, plin de sange, femeia de la care a pornit totul a inceput sa tipe de groaza. Mai multi vecini s-au repezit s-o ajute si au sunat la 112.

Suspectul a fost retinut pe loc si va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare pentru omor. Cel mai probabil va primi doar jumatate de pedeapsa pentru ca este minor.

Din pacate, pe unchiul sau nu-l mai poate aduce nimeni inapoi. A murit din cauza unei hemoragii puternice, spun medicii care au venit la fata locului.

Cazul a intrat in atentia Parchetului si a Politiei Transporturi, pentru ca oamenii isi gasisera adapost intr-un cort, in apropierea caii ferate. Erau saraci lipiti si traiau din vanzarea sticlelor gasite pe strazi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu