marime text:

Pedeapsa HORROR pentru o datorie neplatita - batut, injunghiat si calcat cu masina

O pedeapsa infioratoare a primit un barbat din Constanta pe care medicii l-au preluat in stare grava de pe strada. A fost injunghiat, batut cu bestialitate si apoi calcat cu masina, spun cei care il ingrijesc si care au alertat politia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii au reusit sa afle ca barbatul de 42 de ani avea de achitat o datorie unor persoane inca neidentificate de anchetatori. Se pare ca nu a reusit sa le aduca banii la timp si atunci indivizii s-au razbunat.

Ca sa se asigure ca barbatul a inteles mesajul au si trecut cu masina peste el. La toate aceste scene exista si un martor, o femeie, dar ea sustine ca ar fi auzit niste zgomote si apoi l-a gasit pe barbat aproape mort.

Ea a fost cea care i-a alertat rudele barbatului si astfel omul a ajuns la spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusaakashvili (2011-03-14 22:09:28)
eu cred ca femeia a vazut ce s/a intamplat doar ca nu vrea sa creeze probleme ei si familiei sale. Daca nu a murit, o sa le fie usor organelor de cercetare penala sa-i gaseasca pe faptasi, care risca o pedeapsa foarte mare avand in vedere ca vb de o tentativa la infractiunea de omor..
raspunde »
... (2011-03-14 22:02:38)
de ce scrieti "horror" de fiecare data cu majuscule?
raspunde »
haha (2011-03-14 21:39:14)
naspa bai...alta data nu te mai imprumuta de la cine nu trebuie
raspunde »
scorniceanu (2011-03-14 18:58:27)
Ne spui si noua unde gasim si cealalta jumatate de stire? Ati facut jurnalistica la Jilava?
raspunde »