marime text:

Pe principiul "eu te-am facut, eu te omor" - un tata si-a injunghiat de mai multe ori fiul de 14 ani

Uitand ca sta in fata propriului sau copil, un barbat din judetul Prahova a scos cutitul la el si l-a injunghiat. N-a lovit doar o data, dar copilul de 14 ani a avut totusi noroc sa scape cu viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce medicii il operau, tatal lui nega cu vehementa totul in fata politistilor.

Din cei sase copii ai familiei, doar baiatul de 14 ani era acasa luni seara cu tatal sau. Noroc ca bautura i-a ingreunat putin miscarile barbatului de 56 de ani si nu a apucat sa-l loveasca pe baiat decat in picior. Copilul a fugit plin de sange pe ulita si a cerut ajutorul vecinilor.

Barbatul insa pare ca nu-si aminteste nimic.

Chiar daca din gura barbatul nega toata povestea, politstii care au ajuns imediat in casa lui au observat ca avea inca mainile stropite cu sange.
 
Din primele cercetari s-a stabilit ca barbatul i-a aplicat fiului mai multe lovituri de cutit in zona piciorului. Ancheta continua pentru a se stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile
 
Baiatul este internat acum la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti si medicii au reusit sa-l stabilizeze, desi pierduse mult sange.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu