marime text:

Pe ce se "vinde" un prim-procuror din Romania: mancare, bautura, parfumuri si favoruri sexuale!

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu a fost arestat. Florin Apostu este acuzat de colegii sai de fapte de coruptie. Mai exact, ca ar fi umblat in dosare sau ar fi intocmit unele fictive, pentru spaga.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Accepta orice: bani, alimente, sticle cu bautura, parfumuri sau chiar revizii gratuite la masina! Impreuna cu el, a fost ridicat de acasa si un ofiter SRI. Ambii sunt acum dupa gratii.

Cei doi sunt acuzati de santaj, luare de mita, dar si de distrugerea unor probe, in cateva dosare in care apar numele unor avocati si oameni de afaceri din Sibiu.

Prim procurorul Florin Apostu ar fi primit o masina nemteasca, dar si revizie gratuita, pentru o presupusa interventie pe langa Procurorul General al Romaniei. In august, ar fi luat 400 de euro si un parfum de la ofiterul SRI, ca sa intervina intr-un dosar penal al unui individ cercetat pentru ca a incalcat mai multe reguli de circulatie.

Totodata,  Apostu a fost solicitat sa ajute o tanara acuzata de ucidere din culpa, in schimbul unei sume in euro si a unor favoruri sexuale, spun surse din ancheta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu