marime text:

Patronul unui bar, acuzat ca a impuscat un barbat, doar pentru ca este tigan!

Simplu motiv ca este tigan i-a adus un glont unui barbat de 30 de ani, din Botosani, care sustine ca patronul unui bar l-a atacat, suparat doar de etnia lui. A tras intr-adevar de doua ori in directia lui si l-a nimerit o data, in mana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar omul spune, in apararea lui, ca n-a mai stiut cum sa-l potoleasca altfel pe barbatul care face parte dintr-un grup mai mare de scandalagii.

Totul s-a intamplat marti seara, intr-un bar din Botosani, unde barbatul de 30 de ani se afla la o masa. El spune ca, din senin, patronul localului a venit la el si i-a spus ca il va impusca, pentru ca este tigan.

De cealalta parte, agresorul povesteste ca si-a adus aminte, de fapt, ca barbatul de 30 de ani i-a inselat un amic, vanzandu-i un telefon defect. A vrut sa-i reporoseze asta, dar atunci omul ar fi  devenit violent. Abia atunci ar fi scos el pistoul cu gloante de cauciuc si a tras doua focuri.

Varianta victimei este sustinuta de rudele sale, dar si de vecini. Toti oamenii din zona recunosc de altfel ca patronul barului are porniri xenofobe.

Patronul barului a refuzat sa faca vreo declaratie. A spus doar ca s-a saturat de probelemele pe care le are din cauza romilor din zona. Politistii nu au fost insa de partea lui. Au stabilit ca avea o alcoolemie de aproape 1 si si-a folosit arma ilegal.

Omul este cercetat acum pentru port si uz fara drept de arma neletala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu